понеділок, 27 квітня 2015 р.

Vitória SC Guimarães - Sporting CP

Ajomies yhdeksäs kierros. Kahdeksan kaksintaistelut pelataan eliitin Portugalin kolmikko kärjessä onnistui ujuttamaan vain seuran - tällä hetkellä kolmas Vitoria Guimaraes, joka ennen yleisö tervehti Sporting. Molemmat seurat ovat taulukoitu naapureita ja voimme siten odottaa hyvin lähellä ottelu ..

Sporting pysyy yhdessä Port ainoa joukkue joka vuosi Primeiro edelleen lyömätön, mutta fanit sen muoto eivät täyty. Syy on yksinkertainen - kun viime vuonna Leonardo Jardim alusta kauden taistelevat tittelistä tänä vuonna Lions menettää liian monta pistettä ansiosta kiinnittää liikaa. Heidän tasapainoa ei täydellisesti linjassa - kahdeksan ottelua, neljä voittoa, neljä tasapeliä, joista aina puoli kotona ja puoli ulkopuolella. Bet365 more info: http://www.betsuomi.com

Tämä tarkoittaa yhteensä voittoa 16 pistettä, yksi vähemmän kuin Vitórian että muuttaa tänä vuonna ei ole vähentynyt kotona. Viime vuonna vain kymmenesosa joukkue tunnetusti vankka puolustus ja reaktiivinen hyökkäys tänä vuonna, mutta katsokaa hänen peli hauskempaa - todistaja 15 maalit, sekä toiseksi Porto, jonka kanssa osastoilla Rui Vitórian muuten kotiin sidottu 1: 1. Voi Sporting pisteet paremman tuloksen?

"Tämä tulee olemaan erittäin kova ottelu," ei peitellä vierailevat valmentaja Marco Silva; Guimaraes koskaan pelannut hyvin, saati nyt kun heillä on erinomainen kotiin muodossa. Myös Sporting kuitenkin tapahtumat ehdot ja mahdolliset voitto hänelle Primeira oli kolmas peräkkäin. "Tulee olemaan vahva vastustaja, jolla on hyvä hyökkäävä vaihe, joka kerää myös erinomaisia ​​tuloksia toistaiseksi. Hän osaa käyttää virheitä, ja ne ovat todellisia taistelijoita sekä yleisönsä. Tässä ottelussa ei ole onnellinen kukaan. Tavoitteenamme on edelleen voitto kolme pistettä" Silva lisäsi.

Nuori valmentaja alusta kauden pysyvänä paineessa, joko kotona tai syksyllä kiinnittää liian huonoja tuloksia Mestarien liigan; Mutta hän vaatii, että paine on normaalia iso seura ja se ei kannata taaksensa vastustaja. Sporting oli myös syytetty tyhjennys puolustava, Silva mutta protestit: "Et voi katsoa sitä näin yksipuolisesti. Vastaan ​​Schalke (3: 4) me myöntänyt neljä kertaa, mutta kaksi ristiä ovat olleet hyvin ristiriitaisia. Marítimon antoi meille kaksi maalia, mutta sai neljä. On tärkeää, voittaa ja kerätä pisteitä. "
source: http://uni-suomi.com

Немає коментарів:

Дописати коментар