вівторок, 14 квітня 2015 р.

Uusi Pest: Vasas tietysti vain varmuuskopio

Uusi Pest: Vasas tietysti vain varmuuskopio
nemzetisport.hu
14.4.2015. Päivitetty: 04.14.2015 13:55
Kommentti (12)

Csakfoci.hu tiistaina ilmoitti, että New Pestin FC Vasas Sport Fay Street sivuston tunnistettiin NB I lupahakemuksen kotikentällä ensi kaudeksi. Kuitenkin National Sports Online oppinut lähteistä lähellä klubi, vain varmuuskopio Illovszky Rudolf Stadium osoittamiin lupahakemuksen.
Újpest FC vuokrasopimus päättyy syksyllä keskeyttämisestä stadionin, mutta neuvottelee laajennus (Kuva: NS-arkisto)

Mainos

"Uusi Pest johtuu edellä mainitun kinastelu nykyinen koti ei ole mainittu pyynnössä, mutta perustaminen Vasas Fay Street" - kirjoittaa csakfoci.hu.

National Sports Online oli klubin lähistöllä lähteet väittävät päinvastoin, että New Pestin Megyeri tie stadionin merkitty kotimaisten tuomioistuinten, mutta koska vuokrasopimuksen Szusza Ferenc Stadion päätökseen aikana ensi kaudella, päättyy syksyllä 2015, jotta lupahakemuksen oli merkittävä póthelyszínt yksi, tavallaan turvatoimenpiteenä - tämä vaatii lisenssin koodi.

Uusi Pest siis sama Iron Assal varten vuokrasopimus, mutta se käynnistetään vain, jos matka-Megyeri stadionin vuokrasopimus ei jatka.

Uusi Pest neuvottelee stadionin operaattori National Sports keskukset ja resursseja odotetaan lopulta juttu on asianosaisten välillä saavutettu, joten hyvin pieni mahdollisuus Angyalföld liikkeen.

Немає коментарів:

Дописати коментар