четвер, 30 квітня 2015 р.

V75: Super rotu, joka päättyy kierros

Olympiatravet on vireillä.Big kilpailuista kausi on meneillään ja lauantaina voi Örebro ravirata houkutella aikojen parhaan Örebron Intnl.- Epäilemättä paras Örebron Intn'l aikojen, sanoo Örebro raviradalla urheilujohtaja Claes Broberg.


Stayerlopp on usein jotain, joka ravirata yleisö tykkää ja Harper Hanover rotuja aikana Elitlopp viikonloppu on suosikki aikana monia. Kysymys on siitä, Harper on parempi kuin Örebro Intnl?- Epäilemättä paras Örebron Intn'l aikojen, sanoo Örebro raviradalla urheilujohtaja Claes Broberg.Ei ollut radalla että se olisi niin hyväKuten V75-7 lauantaina käynnissä stayerloppet 400 000 ensimmäisen palkinnon.Lähtöviivalla seisoo muun Poker Kronos, tilauksia Fly, Jeppas Maxi, Frozen, Lover Face, Indigious, Ivar Sånna, pitoon ja Mellby Viking. Useat näistä hevosista joka yksin on nähtävyys.- En voi vain olla erittäin iloinen, se on fantastinen rotu, nauttien Örebro ravirata urheilun johtaja Claes Broberg.Tiesitkö, että olisi näin hyvä?- Ei, minulla ei ole silmällä sitä olisi niin hyvä. Esimerkiksi, en ollut ajatellut Mellby Viking olisi årsdebutera täällä, se oli positiivinen yllätys.Hope yli 6 000 kävijääYli 13000 ihmistä vieraili Åby lauantaina ja ravi kurssien "paras aika on täällä. Lauantaina kaavaillaan suurta yleisöä Orebro.- Toivon, että se yli 6000 on henkilöitä, se on vähän riippuen säästä, mutta se on tavoite.Kuka voittaa Örebro Intnl?- Se ei ole helppoa vain mainitakseni hevonen, mutta sanon näin, Frozen, sanoo Broberg.
 
Voices siitä kisan Twitterissä:giffelpucko: Uskomattoman maaliin me kohdellaan. # V75OggeJohansson: Tämä rotu siis .... Wow! # V75MTingblad: Orebro International tuli aivan uskomatonta rotu mutta uskon, että naula. #Frozen@ Perhurtig80: Orebro International on usein pitää korkealla luokan mutta tänä vuonna se on vitun ennätys. Mikä vitun kilpailu se! # V75 #travsport

Немає коментарів:

Дописати коментар