вівторок, 14 квітня 2015 р.

Nyíregyháza: az ultrák elkísérték a csapatot Győrbe

Nyíregyháza: az ultrák elkísérték a csapatot Győrbe, sörözőben szurkoltak
nemzetisport.hu   
2015.04.14. Frissítve: 2015.04.14 11:22
Hozzászólás (18)

A Nyíregyháza labdarúgócsapatának hivatalos honlapja is beszámolt arról, hogy a klub ultrái ellátogattak Győrbe, ahol szombaton a Szpari vendégszerepelt, de a stadionba nem mentek be. Az egyik sörözőben szurkoltak, majd a 3–2-re megnyert meccs után köszöntötték a csapatot.
A nyíregyházi szurkolók a meccs után köszöntötték a csapatukat Győrben (Fotó: facebook.com/Szpari Szurkolók)

Az ultrák is elutaztak Győrbe. A találkozót továbbra is bojkottálták, a csapatot viszont köszöntötték a lefújás után – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.
Hirdetés
„A mérkőzések látogatását továbbra is bojkottáljuk, de úgy gondoltuk, meglepjük a srácokat Győrben – idézi a drukkerek beszámolóját a hivatalos honlap. – Mintegy harmincan keltünk útra szombat reggel hogy délután már győri barátaink társaságában múlassuk az időt a vizek városában, a meccset egy belvárosi sörözőben tekintettük meg, szurkoltuk végig, majd a lefújást követő örömködés után az ETO Park felé vettük az irányt, ahol némi hangzavar és pirotechnikai eszköz kíséretében a busznál várakozó játékosokat vettük célba nem kis megdöbbenést okozva ezzel nekik.”

„A csapatbusz olyan fergeteges buzdítás közepette gurult ki a stadiontól, mintha legalább bajnoki címet nyertünk volna, mi pedig belevetettük magunkat a győri éjszakába vendéglátóinkkal, akiknek hálásak vagyunk ezért a felejthetetlen hétvégéért, és köszönjük az első osztályú vendéglátást” – teszik hozzá.

A Nemzeti Sport Online a történet kapcsán megkereste a nyíregyházi klubot, hogy mi a vezetőség álláspontja az esetről, megtiltják-e a játékosoknak a jövőben, hogy a meccsek után érintkezzenek a szurkolói kártya miatt a stadionon kívül maradó szurkolókkal. A kérdés azért is aktuális, mert Garancsi István, a Videoton tulajdonosa hétfőn közleményben jelezte: Fehérváron többet nem fordulhat elő az, ami a hétvégén, vagyis hogy a futballisták kimennek a stadionon kívül szurkoló ultrákhoz.

A Nyíregyháza Spartacustól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nekik más a véleményük ezzel a kérdéssel kapcsolatban, így szóba sem került, hogy megtiltanák a kintről szurkoló ultrák és a csapat érintkezését. Nagyra értékelik a szurkolók gesztusát, hogy elutaztak Győrbe és a győzelem után köszöntötték a csapatot, ugyanakkor szeretnék, ha visszatérnének a stadionba, mert nagy szükség lenne a buzdításukra.

Немає коментарів:

Дописати коментар