понеділок, 27 квітня 2015 р.

FC Porto - CD Nacional

Jos joukkue on toinen johtoporras, joka tällä hetkellä Porto voisi pelästyttää sinua, se on luultavasti Nacional. Jalkapalloilijoita Madeiralta Dragao nepohráli jo kahdesti viime vuonna suosikki oli jopa positiivinen saldo voittoa ja yksi tasapeli. Voiko Lopetegui hänen ensimmäinen mittaus voimansa Nacional nämä pahat henget hajottamaan ohi?

Pienemmät kriisi näyttää olevan ohi. Portti on jo onnistunut unohtamaan, jonka aikana hän oli neljä tasapeliä viidestä kilpailukykyinen otteluissa, ja tällä hetkellä on voittanut uudelleen soimaan. Kolmen plichtách kotimaan kilpailu Dragons tuli kaksi voittoa, yksi suvereeni yli Aroukou, ja viime aikoina myös päänahan Athletik sisällä Mestarien liigan. Lopeteguiho koko Julen on jälleen näyttää olevan oikealla tiellä.


Kumpikaan Nacional, ei kuitenkaan koe huono kausi. Viimeiset neljä liiga kohtaamisia vain menetti yhden ja voi näin nauttia suhteellisen ystävällinen kymmenes osioita. Glide 17. sijalla, mutta pojat Madeira yhä jakautunut vain neljä pistettä, joten se ei voi olla varma mistään.

Nacional myös puuttuu Porto hyökkääjä Suk Hyun Korean-jun, joka kamppailee vyvrtnutým nilkka. Toisaalta Egyptin keskikenttäpelaaja Gomaa on ollut hänen terveys vaiva aikaa ja on valmis päästä eroon suosikki tutkia.

Vuoden toisessa päässä barrikadi Julen Lopetegui vihdoin vakiintunut muoto paini ehdokkuutta ja verrataan viime harppaus edes yhden muutoksen. Takaisin avauskokoonpanoon ei enää voida palata keskustaan ​​takaisin Maicon.

Немає коментарів:

Дописати коментар